Bosbrand Koffiebonen

the brew guide

er zijn zo veel dingen die jouw koffie jouw koffie maken. de herkomst, brandtijd en maling kunnen alle verschil maken. deze guide helpt je kiezen.

Hoe drink jij je koffie?

Espresso

Een espresso is een kleine, sterke koffie gezet onder hoge druk. Om de klassieke smaak van een espresso te versterken branden wij de bonen voor espresso op 230º voor exact 4, 56 minuten.

bekijk espresso in de webshop >

Filter / slow

Bij een koffie die met heet water langzaam door een filter gaat wil je de authentieke smaak van de boon proeven.Dus branden we deze koffie niet te lang, zodat je een boon proeft en niet een verbrande boon. Voor de echte fijnproever.

bekijk filterkoffie in de webshop >

Met melk

Drink je graag een cappuccino, flat white of macchiato? Kies dan in de webshop voor Café Latte. Deze bonen zijn 3,45 minuten gebrand op 180º en daardoor wat zachter van smaak en ideaal voor koffies met melk.

bekijk café latte in de webshop >

Welke smaak wil je?

Klik op de afbeelding om meer te ontdekken.

Colombiaanse bonen

Iets over de unieke smaak van Colombiaanse bonen. Klik op de knop om alle koffie met Colombiaanse bonen in de webshop te zien.
shop

Licht en fruitig

Braziliaanse bonen

Iets over de unieke smaak van Braziliaanse bonen. Klik op de knop om alle koffie met Braziliaanse bonen in de webshop te zien.
shop

Rond en zacht

Nicaragua bonen

Iets over de unieke smaak van Nicaraguaanse bonen. Klik op de knop om alle koffie met Nicaraguaanse bonen in de webshop te zien.
shop

Donker en intens

Peruaanse bonen

Iets over de unieke smaak van Peruaanse bonen. Klik op de knop om alle koffie met Peruaanse bonen in de webshop te zien.
shop

Decaf

special editions

check onze website voor regelmatig nieuwe special editions.
shop

verras me

Hoe zet jij je koffie?

Bonenmachine

Hier zijn in een paar zinnen met fun taalgebruik wat tips.

French press

Hier zijn in een paar zinnen met fun taalgebruik wat tips.

Filter

Hier zijn in een paar zinnen met fun taalgebruik wat tips.

- of je koffie lust? -